Kofferbakverkoop

SANYO DIGITAL CAMERA

Onze jaarlijkse kofferbak verkoop staat weer voor de deur!

De kofferbak verkoop wordt dit jaar wederom gehouden in De Rips. Op zondag 1 Juli van 9:00 14:00 uur zijn er maximaal 100 grondplaatsen beschikbaar. De entree bedraagt slechts € 1,-.

De prijzen van de grondplaatsen zijn slechts € 2,50 per staanplaats. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een grondplaats kunt u contact opnemen per mail via info@gertjantheunisseclassic.nl of via 0493-599972.

De verkoop is wederom op de parkeerplaats en rondom de kantine van voetbalvereniging RKVV Fiducia, Blaarpeelweg 18 De Rips. In de kantine zijn een hapje, drankje en diverse snacks verkrijgbaar. Vorig jaar was het gezellig druk, mede dankzij het mooie weer, uiteraard hopen we ook dit jaar op voortreffelijk weer.

Mocht u nog bruikbare spulletjes hebben en deze zelf te koop aan willen bieden, dan kunt u  nog snel een plaats reserveren! We gaan tot maximaal 100 grondplaatsen, vol is vol. Het woord kofferbak verkoop zegt het al:
–          U komt zelf met uw auto, bus, aanhanger, bakfiets of wat dan ook
–          U richt, nadat u een plaats hebt besproken, zelf uw plaats in op de grond, op een tafel, of  in de kofferbak van uw auto/bus

Voor een grond plaats moet u zich wel even aanmelden. De kosten van een grond plaats bedragen slechts € 2,50 per plek! Dat is bijna voor niks. Wij durven rustig te zeggen dat wij de voordeligste kofferbak verkoop zijn van de omgeving! Verkopers kunnen vanaf 7:00 uur het terrein op om hun handelswaar uit te stallen. Het is de bedoeling dat alle verkopers uiterlijk om 9:00 uur aanwezig zijn en tot 14:00 u aanwezig blijven. Verkopers dienen onverkochte spullen weer mee terug naar huis nemen, het is niet toegestaan spullen achter te laten!

De opbrengst  van dit evenement komt voor een gedeelte ten goede aan het organiseren van de Gert-Jan Theunisse Classic. Dit  fiets-evenement wordt in april georganiseerd. En voor een gedeelte aan  zangkoor Spired  uit De Rips.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@gertjantheunisseclassic.nl of te bellen naar: 0493-599972   

Tot 1 juli!